Woonbeurs Huis Totaal Hardenberg
4,5,6, Oktober in de Evenementenhal Hardenberg

Als je graag in de gemeente Hardenberg wilt komen wonen is de beurs Huis Totaal Hardenberg een unieke gelegenheid om kennis te maken.

Deze beurs is de wegwijzer voor wonen en leven in de gemeente Hardenberg. Er zijn veel standhouders op het gebied van koop- en huurwoningen. Ook worden de belangrijkste nieuwbouwprojecten in Hardenberg en Dedemsvaart gepresenteerd. Verder zijn er standhouders, die alles te maken hebben met prettig wonen en leven, zoals architecten, hoveniers, keuken- en badkamerleveranciers en financiële dienstverleners.

Naast alle informatie over nieuwbouw en andere koop- en huurwoningen, kun je tijdens de beursdagen op 4, 5 en 6 oktober ook kennismaken met alles wat Hardenberg te bieden heeft. Op het “Beleef Hardenberg Plein” staan stands van bedrijven, instellingen en verenigingen op het gebied van werk, sport, zorg, onderwijs, cultuur, uitgaan en recreatie & toerisme.

 

Win een weekend "Proefwonen"in Hardenberg

 

                                                           Openingstijden:

                                                           donderdag 4 oktober 14.00 - 22.00 uur                                                      Routebeschrijving Evenementenhal Hardenberg
                                                           vrijdag 5 oktober 14.00 - 22.00 uur                                                              Kijk ook op www.evenementenhalhardenberg.nl
                                                           zaterdag 6 oktober 10.00 - 18.00 uur

                                                           Beursdeelnemers Woonbeurs Huis Totaal Hardenberg:
                                                           Gemeente Hardenberg

 
Populaire pagina Hardenbergpromotie.nl